Rijlessen bij Rijschool Oosterschelde

Bij Rijschool Oosterschelde kun je terecht voor je scooter- en je motorrijbewijs. Je kunt bij ons kiezen voor een aantal verschillende pakketten, voor zowel de scooter als voor de motor. Aan de hand van je intake, maken wij een inschatting van het aantal benodigde lessen. Vervolgens geven wij een advies voor een van onze pakketten, of als je dat liever wilt, betaal je gewoon per les. Zo flexibel kan het zijn!

Benieuwd naar onze rijopleidingen? Bekijk onze pakketten voor een scooter- of motoropleiding!

SCOOTER RIJLESSEN BIJ RIJSCHOOL OOSTERSCHELDE

Tijdens de intake kijken we of je geschikt bent voor een dag opleiding of dat losse lessen beter bij jou passen.

Pakket bromfiets dagopleiding

 • 4 praktijklessen
 • 1 praktijk examen
 • Inschrijfkosten
 • Uitgebreide uitleg over elektrisch scooter rijden

Tot €300,- korting op elektrische scooter naar keuze bij Motorsport Electric

Profiteer NU van deze tijdelijke actie:

 • Van €375,- voor €350,-
  Les je met zijn 2en? Dan betaal je slechts €300 p.p.!!!

 

 • Exclusief intake €45,- (verplicht)

Motorrijlessen bij Rijschool Oosterschelde

Met de motoropleidingen van Rijschool Oosterschelde kan je in no-time de weg op! De motorrijlessen bestaan uit twee delen. Eerst oefenen we op een veilig, afgesloten terrein je motorvaardigheden tot je volledig zelfstandig en veilig de motor kunt besturen. De zogeheten AVB lessen. Daarna gaan we pas echt de weg op en leer je op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer, de AVD lessen. Beide onderdelen worden apart van elkaar getoetst middels het AVB- en AVD-examen.

De lessen starten en eindigen in Goes dichtbij het oefenterrein waar je examen gaat doen voor je AVB en vlakbij het CBR. Zo leer je jouw examenomgeving goed kennen.

Tijdens de opleiding worden er regelmatig lessen gefilmd zodat je zelf je vorderingen kunt bekijken. Daarnaast lessen wij overigens met maximaal 2 leerlingen tegelijk, zodat je altijd veel persoonlijke begeleiding en coaching ontvangt.Heb je nog geen motorkleding? Geen nood wij hebben alle spullen voor je in huis!

PAKKET A

 • 8 AVB-lessen (terrein)
 • 8 AVD-lessen (op de weg)
 • Inclusief AVB + AVD-examen

€ 999,-

Bekijk dit pakket

PAKKET B (MEEST GEKOZEN)

 • 10 AVB-lessen (terrein)
 • 10 AVD-lessen (op de weg)
 • Inclusief AVB + AVD-examen

€ 1149,-

Bekijk dit pakket

PAKKET C

 • 12 AVB-lessen (terrein)
 • 12 AVD-lessen (op de weg)
 • Inclusief AVB + AVD-examen

€ 1319,-

Bekijk dit pakket

LESSEN

Bromfiets:

Intake (50 minuten): €45
Losse les (50 minuten): €45,-

De intake is altijd vrijblijvend.

 

Motor:

Intake (2×50 min): €75
Losse les:€45

 

EXAMENS

Bromfiets:

Dagopleiding met 2 personen: van €375 voor €300!
praktijk examen
4 rijlessen
inschrijfkosten

Dagopleiding individueel: van €375 voor €350
praktijk examen
4 rijlessen
inschrijfkosten

Motor:
AVB examen: €120,-
AVD examen: €235,-

Voor al onze opleidingen maken wij gebruik van de Rijopleiding In Stappen (RIS) instructie. Je opleiding wordt dan in deelstappen opgedeeld, ook wel scripts genaamd. Bij je eerste rijles ontvang je een RIS-boekje waarin alle scripts worden beschreven. Zo weet je precies wat je in de komende les kunt verwachten. Wanneer je alle scripts goed hebt afgesloten ben je klaar voor je examen!

RIJOPLEIDING IN STAPPEN

2TODRIVE

Kan je niet wachten om zelf achter het stuur te kruipen? Goed nieuws! Je kan namelijk al beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar! Je kan dan zelfs al op je 17e praktijkexamen doen. Tot je 18 bent mag je dan, onder begeleiding, de weg op. Let wel op, je begeleider moet namelijk in het bezit zijn van een begeleiderspas. Deze kan je aanvragen op de website www.2todrive.nl, hier vind je ook alle informatie en voorwaarden. Starten met een 2todrive opleiding? Neem dan contact met ons op!

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR EEN INTAKE!

Bij Rijschool Oosterschelde kun je gebruik maken van een intake. Zo kunnen we eerst eens kennismaken. Daarnaast kunnen we na een intake beter inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Interesse? Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!