Rijlessen bij Rijschool Oosterschelde

Bij Rijschool Oosterschelde bieden wij verschillende mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs. Je kunt bij ons kiezen voor een aantal verschillende pakketten, voor zowel de auto als voor de motor. Welk pakket je kiest is afhankelijk van het aantal lessen dat jij nodig denkt te hebben voor het behalen van je rijbewijs. Deze keuze hoef je natuurlijk niet alleen te maken, hier helpen wij je graag bij! Aan de hand van je eerste (proef)les, maken wij een inschatting van het aantal benodigde lessen. Vervolgens geven wij een advies voor een van onze pakketten.

Benieuwd naar onze rijopleidingen? Bekijk onze pakketten voor een auto- of motoropleiding!

Motorrijlessen bij Rijschool Oosterschelde

Met de motoropleidingen van Rijschool Oosterschelde kan je in no-time de weg op! De motorrijlessen bestaan uit twee delen. Eerst oefenen we op een veilig, afgesloten terrein je motorvaardigheden tot je volledig zelfstandig en veilig de motor kunt besturen. De zogeheten AVB lessen. Daarna gaan we pas echt de weg op en leer je op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer, de AVD lessen. Beide onderdelen worden apart van elkaar getoetst middels het AVB- en AVD-examen.

De lessen starten en eindigen in Goes dichtbij het oefenterrein waar je examen gaat doen voor je AVB en vlakbij het CBR. Zo leer je jouw examenomgeving goed kennen.

Tijdens de opleiding worden er regelmatig lessen gefilmd zodat je zelf je vorderingen kunt bekijken. Daarnaast lessen wij overigens met maximaal 2 leerlingen tegelijk, zodat je altijd veel persoonlijke begeleiding en coaching ontvangt.Heb je nog geen motorkleding? Geen nood wij hebben alle spullen voor je in huis!

PAKKET A

  • 8 AVB-lessen (terrein)
  • 8 AVD-lessen (op de weg)
  • Inclusief AVB + AVD-examen

€ 1028,-

Bekijk dit pakket

PAKKET B (MEEST GEKOZEN)

  • 10 AVB-lessen (terrein)
  • 10 AVD-lessen (op de weg)
  • Inclusief AVB + AVD-examen

€ 1168,-

Bekijk dit pakket

PAKKET C

  • 12 AVB-lessen (terrein)
  • 12 AVD-lessen (op de weg)
  • Inclusief AVB + AVD-examen

€ 1338,-

Bekijk dit pakket

PRIJZEN

LESSEN

Auto:
Intake (50 minuten): Gratis
Losse les (50 minuten): €45,-
5 Lessen: €225,-
10 Lessen: €425,-
EV (eigen verklaring): €35,-

De intake is altijd vrijblijvend.

Motor:
Intake 2×50 min: €75 (ipv 90)
Losse les (50 minuten): €45,-

EXAMENS

Auto:
Theorie examen: €35,-
TTT (tussentijdse toets): €215,-
Examen: €225,-

Faalangstexamen: €250,-
BNOR examen: €250,- (was vroeger staatsexamen)

Motor:
AVB examen: €120,-
AVD examen: €235,-

Voor al onze opleidingen maken wij gebruik van de Rijopleiding In Stappen (RIS) instructie. Je opleiding wordt dan in deelstappen opgedeeld, ook wel scripts genaamd. Bij je eerste rijles ontvang je een RIS-boekje waarin alle scripts worden beschreven. Zo weet je precies wat je in de komende les kunt verwachten. Wanneer je alle scripts goed hebt afgesloten ben je klaar voor je examen!

RIJOPLEIDING IN STAPPEN

2TODRIVE

Kan je niet wachten om zelf achter het stuur te kruipen? Goed nieuws! Je kan namelijk al beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar! Je kan dan zelfs al op je 17e praktijkexamen doen. Tot je 18 bent mag je dan, onder begeleiding, de weg op. Let wel op, je begeleider moet namelijk in het bezit zijn van een begeleiderspas. Deze kan je aanvragen op de website www.2todrive.nl, hier vind je ook alle informatie en voorwaarden. Starten met een 2todrive opleiding? Neem dan contact met ons op!

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR EEN INTAKE!

Bij Rijschool Oosterschelde kun je gebruik maken van een intake. Zo kunnen we eerst eens kennismaken. Daarnaast kunnen we na een proefles beter inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Interesse? Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!