Rijlessen bij Rijschool Oosterschelde

Bij Rijschool Oosterschelde bieden wij verschillende mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs. Je kunt bij ons kiezen voor een aantal verschillende pakketten, voor zowel de auto als voor de motor. Welk pakket je kiest is afhankelijk van het aantal lessen dat jij nodig denkt te hebben voor het behalen van je rijbewijs. Deze keuze hoef je natuurlijk niet alleen te maken, hier helpen wij je graag bij! Aan de hand van je eerste (proef)les, maken wij een inschatting van het aantal benodigde lessen. Vervolgens geven wij een advies voor een van onze pakketten.

Benieuwd naar onze rijopleidingen? Bekijk onze pakketten voor een auto- of motoropleiding!

Rijlessen in een automaat

Bij Rijschool Oosterschelde bieden wij complete rijopleidingen aan voor het rijden in een automaat. Onze rijopleidingen bestaan uit leerzame en gezellige rijlessen met intensieve en persoonlijke begeleiding. Ook bereiden we je voor op het Theorie-examen en stomen we je klaar voor het Praktijkexamen!

En dit alles in een automaat. Een automaat rijden wordt namelijk steeds populairder! En hoe kan het ook anders? Met de razendsnelle ontwikkeling van elektrische auto’s (allemaal automaat), wordt een automaat rijden langzaam de nieuwe standaard. En wat dacht je alleen al van het gemak van het niet meer hoeven schakelen? Met het toenemende aantal files in Nederland een goede reden om te kiezen voor een automaat!

GRATIS PROEFLES

STARTPAKKET

  • 10 rijlessen

van € 450,- voor

€ 425,-

Bekijk dit pakket

PAKKET FLEXIBEL

  • 25 rijlessen
  • Theoriepakket
  • Tussentijdse toets (TTT)
  • Praktijkexamen

van € 1610 voor

€ 1530,-

Bekijk dit pakket

PAKKET GOES (meest gekozen)

  • 30 rijlessen
  • Theoriepakket
  • Tussentijdse toets (TTT)
  • Praktijkexamen

van € 1835,- voor

€ 1735,-

Bekijk dit pakket

PRIJZEN

LESSEN

Auto:
Intake (50 minuten): Gratis
Losse les (50 minuten): €45,-
5 Lessen: €225,-
10 Lessen: €425,-
EV (eigen verklaring): €35,-

De intake is altijd vrijblijvend.

Motor:
Intake (50 minuten): Gratis
Losse les (50 minuten): €40,-

EXAMENS

Auto:
Theorie examen: €35,-
TTT (tussentijdse toets): €215,-
Examen: €225,-

Faalangstexamen: €250,-
BNOR examen: €250,- (was vroeger staatsexamen)

Motor:
AVB examen: €110,-
AVD examen: €220,-
Theorie examen: €35,-

Voor al onze opleidingen maken wij gebruik van de Rijopleiding In Stappen (RIS) instructie. Je opleiding wordt dan in deelstappen opgedeeld, ook wel scripts genaamd. Bij je eerste rijles ontvang je een RIS-boekje waarin alle scripts worden beschreven. Zo weet je precies wat je in de komende les kunt verwachten. Wanneer je alle scripts goed hebt afgesloten ben je klaar voor je examen!

RIJOPLEIDING IN STAPPEN

2TODRIVE

Kan je niet wachten om zelf achter het stuur te kruipen? Goed nieuws! Je kan namelijk al beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar! Je kan dan zelfs al op je 17e praktijkexamen doen. Tot je 18 bent mag je dan, onder begeleiding, de weg op. Let wel op, je begeleider moet namelijk in het bezit zijn van een begeleiderspas. Deze kan je aanvragen op de website www.2todrive.nl, hier vind je ook alle informatie en voorwaarden. Starten met een 2todrive opleiding? Neem dan contact met ons op!

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Bij Rijschool Oosterschelde kun je gebruik maken van een proefles. Zo kunnen we eerst eens kennismaken. Daarnaast kunnen we na een proefles beter inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Interesse? Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!