BENIEUWD WIE JOU AL VOOR ZIJN GEGAAN?

De afgelopen jaren hebben wij al vele kandidaten aan hun auto- of motorrijbewijs mogen helpen. Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met alle geslaagde kandidaten en supertrots op al hun prestaties! Bij Rijschool Oosterschelde hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding, wij vinden het belangrijk dat de onderlinge sfeer goed is en je comfortabel en op je gemak in onze lesauto zit. Benieuwd naar de ervaringen van onze kandidaten?

Melvin en Aart

Melvin Blankenstijn en Aart Bolle in 1 keer geslaagd. ‘Dennis is een baas. Hij creëert een fijne leeromgeving en de rijlessen zijn altijd gezellig en relaxed 👍’

Martijn Vermeulen

Martijn Vermeulen uit Nieuwerkerk in 1 keer geslaagd   ‘Hele fijne rijlessen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd. De rijinstructeur neemt echt de tijd voor je. Heeft veel geduld.’

Anne Verburg

Ik heb er even over gedaan, maar dan toch mijn rijbewijs gehaald. Mede dankzij alle rijlessen van Dennis, waarin ik veel heb geleerd en ben gegroeid. Bedankt Dennis!

Melvin Mol

Vanaf het intake gesprek voelde het al goed. Ik ging met veel plezier naar de lessen. Dennis is een hele prettige instructeur, want je voelt je zeker op je gemak.

Fatima Unema

Dennis is heel relaxt en een rustige instructeur! Je hebt mij tot en met het examen heel goed begeleid en geholpen. Dankjewel voor je begrip en geduld!

Bart van Loon

In één keer geslaagd! Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder Dennis. Ik wil je daarom nogmaals bedanken, ik heb een fijne tijd gehad en ik wens je veel succes!