AUTO CURSUSSEN BIJ RIJSCHOOL OOSTERSCHELDE

Naast onze rijopleidingen bieden we bij Rijschool Oosterschelde ook een aantal cursussen aan. Wij vinden het belangrijk dat je altijd zelfverzekerd en vol vertrouwen de weg op kan. Met onze lessen en cursussen hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Om ervoor te zorgen dat je op je gemak in de auto zit proberen wij de lessen zoveel mogelijk aan te sluiten op je persoonlijke wensen. Heb je bijvoorbeeld last van faal- of verkeersangst? Dan is het ook mogelijk om begeleid te worden met rijlessen in uw eigen auto. Met onze cursussen kunnen wij je letterlijk op weg helpen!

VEILIG OP WEG IN JE BROMMOBIEL

Net geslaagd voor uw brommobiel rijbewijs, maar tot nu toe altijd gereden op een afgebakend terrein? Of heb je al een brommobiel maar weet je niet precies waar je nu wel en niet mag rijden? Wij begrijpen best dat dit even spannend is… Maar geen nood! In een paar lessen kan ik je in je eigen brommobiel eenvoudig laten zien hoe je veilig aan het verkeer deel kunt nemen! Daarnaast ontvang je een exclusief informatiepakket zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen!

Bekijk deze cursus

ZELFVERZEKERD DE WEG OP

Ben je al een tijdje in het bezig van je rijbewijs, maar durf je niet meer deel te nemen aan het steeds drukker wordende verkeer? Ook dan ben je hier aan het juiste adres! In je eigen auto begeleiden we rustig tot een zelfstandig bestuurder, zodat je (weer) veilig en zelfverzekerd kunt deelnemen aan het verkeer. Liever eerst een paar rijlessen in de lesauto? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij bieden ook begeleiding voor een rijtest van het CBR.

 

Bekijk deze cursus

MOTOR CURSUSSEN BIJ RIJSCHOOL OOSTERSCHELDE

Ben je al in het bezit van een motorrijbewijs maar wil je toch nog iets meer bijsturing voordat je (weer) de weg op gaat? Bij Rijschool Oosterschelde kan je ook terecht voor verschillende cursussen om je motorvaardigheden weer even bij te spijkeren. Wij bieden een aantal motorcursussen die je niet alleen op, maar ook naast de weg goed van pas kunnen komen! Ook bij (faal)angst kunnen wij je weer op weg helpen. Wij vinden het belangrijk dat je weer zelfverzekerd op de motor durft te stappen en doen er alles aan om je hierbij te begeleiden.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

Ben je al in het bezit van je motorrijbewijs, maar wil je eerst je vaardigheden weer eens opfrissen voordat je de weg weer op gaat? Of misschien heb je net even dat extra zetje in de rug nodig om weer met vertrouwen de weg op te gaan? Dan ben je bij Rijschool Oosterschelde van harte welkom! In goed overleg wordt er gekeken waar eventuele knelpunten zijn ontstaan die jouw motorplezier in de weg staan.

Bekijk deze cursus

SLEUTELCURUS

Altijd al willen weten hoe je de onderhoud van je motor zelf kan uitvoeren? Doe dan mee met onze sleutelcursus! Praktische zaken als olie verwisselen of het afstellen en smeren van de ketting worden na het volgen van onze cursus een peuleschil voor jou! Met de sleutelcursus ga je zelfverzekerder de weg op en kom je niet zomaar voor verassingen te staan. De sleutelcursus duurt ongeveer anderhalf uur.

Bekijk deze cursus